Доставка и рекламации

Доставка:

    Уважаеми  клиенти, вашите заявки обичайно се доставят на следващият работен ден за цялата страна. ако са направени до 16:00 ч. След като направите Вашата поръчка ние ще се свържем с Вас за потвърждение. Очаквайте пратката си, след  електронно потвърждение  на поръчката Ви на имейла, който сте посочили.

Куриер от Econt Express

   ще достави  пратката  на  посочения  от  Вас  адрес.  Ще получите телефонно, текстово съобщение от куриерската компания за деня на доставка и дължимата сума, ако сте избрали опция на плащане с наложен платеж.

Връщане  или  замяна на  продукти:

    В случай, че не се чувства  удовлетворен от закупеният  продукт,   всеки клиент има право и може да замени или върне стоката  в  рамките на 14 календарни дни от датата  на  получаването и. 

Куриерските услуги за  връщане или замяна са за сметка на клиента ! Връщането може да се направи с компания по избор на клиента , но НЕ И С БЪЛГАРСКИ ПОЩИ. 

Преди  да върнете продукт,  трябва  да  се  свържете  с  нас  на  телефон: 0887141150  -  Работно време: 9. до 17.00 часа,   от Понеделник до Петък.

или  да  ни пишете на  e-mail: remcar.dobrich@gmail.com

    След като получите потвърждение,  може  да върнете закупеният артикул за своя сметка към адрес :   

гр. Добрич бул.Добричка епопея 10 или до централен офис на Econt Express.

Приемане на продукт:

Продукта,  който  желаете  да  върнете  или замените  трябва да бъде върнат в оригинална опаковка,  така  като  е бил доставен  с  ненарушена  етикеция,  не  трябва  да  е употребяван, мръсен  или почистван.

В случаите, когато изброените по-горе  условия  не  са  спазени  Ремкар ООД, запазва правото си да не приеме  обратно  стока!

Замяна:

В случай , че  Вие  желаете да  замените с друг  артикул , трябва  да спазите гореизброените условия. Свържете се със сътрудник на Ремкар ООД на тел. номер 0887141150 и той  ще Ви помогне да изберете правилният размер или модел, както ще Ви информира, дали желаният от Вас артикул е наличен.

Връщане на пари:

В случай, че желаете изцяло да върнете  стока и сумата да Ви бъде възстановена, то това ще се случи в срок  от 7 работни дни след  като получим стоката и се уверим в нейната цялост, според горе изброените условия. Необходимо е  да ни изпратите банковата си сметка, на която желаете да ви възстановим сумата. Учтиво Ви молим да пишете IBAN-ът собственоръчно, с цел минимизиране на грешки.